10.4.19

Prezentacije u travnju

Ovaj mjesec sudjelujem u radu dviju stručnih konferencija u Hrvatskoj, gdje ću i održati prezentacije.

Od 11. do 13.4.2019. sudjelujem na konferencije Hrvatskog instituta internih revizora u Lovranu. Tamo ću 12.4. održati prezentaciju "Kako nam analitički alati mogu pomoći u otkrivanju i sprečavanju prijevara?". Govoriti ću o analitičkim tehnikama koje se koriste u detekciji fraud-a, a prezentaciju ću ilustrirati primjerima korištenja alata CaseWare IDEA u takvim scenarijima.

Više o samoj konferenciji možete doznati na službenoj stranici.

U utorak, 30.4.2019. sudjelujem u radu konferencije DataFocus 2019, koju organizira tvrtka INSig2. Ova, sada već tradicionalna konferencija, bavi se računalnom forenzikom. Naslov moje prezentacije je  "Forenzička analiza cyber incidenata", a govoriti ću o metodologiji forenzičke istrage cyber/kibernetičkih incidenata, s osobitim naglaskom na napredne tehnike napada.

Više o samoj konferenciji možete doznati na stranici tvrtke INSig2.

Pozivam sve one koji još imaju otvorene termine u kalendaru neka se pridruže ovim konferencijama. Također, sudionici prezentacija se mogu javiti i nakon vremenskog okvira predviđenog za prezentaciju kako bi nastavili diskusiju o otvorenim temama. Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na ovim konferencijama mogu zatražiti materijal mailom.

Radujem se našem susretu.

Nema komentara:

Objavi komentar